IGIENIZARE AUTO


V-ATI SATURAT DE MIROSUL GREU DEGAJAT DE INSTALATIA DVS DE AER CONDITIONAT?
ATI INCEPUT SA AVETI ALERGII SI SA RESPIRATI MAI GREU CAND URCATI IN MASINA DVS?

NOI AVEM SOLUTIA!

CU DOAR 80 RON VA PUTEM ASIGURA UN TRATAMENT COMPLET PENTRU IGIENIZAREA SISTEMULUI DE CLIMATIZARE SI ELIMINAREA MIROSURILOR NEPLACUTE.

Pentru acest tratament folosim un aparat profesional Magnetti Marelli Ozon Maker care are un sistem de decontaminare revolutionar utilizat pentru purificarea aerului si eliminarea mirosurilor neplacute din masina dvs. (fum de tigara, smog, miros de animale, etc.). Acest sistem se foloseste de toate caracteristicile ozonului pentru o dezinfectie completa a compartimentului pasagerilor. Magneti Marelli Ozone Maker este echipat cu un sistem de producere a ozonului prin emanatie, pentru decontaminarea microbiologica a camerelor si suprafetelor fara a fi necesara utilizarea substantelor chimice deoarece ozonul este un gaz instabil care se care se produce prin spargerea moleculelor de oxigen, iar cand exploateaza actiunea de oxidare-dezinfectare se transforma din nou in oxigen . Aparatul este pozitionat orizontal in afara masinii, langa usa de pe partea soferului sau pasagerului si este introdus in priza. Circuitul de aer este pozitionat pe reciclare continua cu ventilatorul la minim pentru a efectua un circuit complet de decontaminare. Intreaga operatiune dureaza aproximativ 20 minute. Pretul este de 80 lei.
Toate autovehiculele moderne sunt dotate cu un sistem de aer conditionat capabil sa asigure pasagerilor comfortul necesar in timpul zilelor calduroase de vara. Din pacate insa, majoritatea producatorilor nu iau in considerare calitatea aerului care iese din sistemul de climatizare.
O mare cantitate de alergeni se pot dezvolta si supravietui in interiorul sistemului de climatizare iar atunci cand este pornita ventilatia acestia se imprastie in intreg autoturismul. Pentru a asigura o igiena corespunzatoare in interiorul autoturismului dvs. nu este suficient doar sa inlocuiti din cand in cand fitrul de polen. Desi filtrul de polen asigura protectie impotriva prafului, polenului si mizeriei de afara, acesta nu poate garanta protectia impotriva microorganismelor care se dezvolta in mediul umed asa cum este tubulatura sistemului de climatizare. Datorita actiunii ultrasonice, solutia actioneaza inclusiv asupra tapiteriei si a tuturor componentelor din habitaclul masinii. Dupa un tratament de doar 20 minute, toate mirosurile neplacute din interiorul masinii dvs. vor disparea iar dvs. veti putea respira un aer curat si mai ales sanatos.